Project of the Semester : Culinary Center in Gaziantep

As I mentioned previous semesters, we had a general topic of the year and this year’s subject is a culinary center in Gaziantep. In the first sentence of the assignment it says, “Learning the ways to design in a layered urban context with a rich architectural and urban history is the major task of third-year studio’s fall semester.” So, it was not only designing a culinary in Gaziantep but also create a unity between the urban context. That’s why, we analyzed the regionalism and critical regionalism in architecture. Like in the Library in Reference project, I am really happy and excited to work on this project. Hopefully, it will be a good semester. 😊

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s