A Step from Somewhere Before the Pre-Jury

This week we assigned to work with drawing rather than making a model of the library. It is because we were working more exterior of the building, not programmatic division. So, we drew. These one in below are drawing of the library that I design before the pre-jury. I was aiming to examine the pods more and find their possibilities and find a way to relate the building with topography.ModelModel

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s