Heavy Snow to Pre-jury 2

After all those postponement, because of ‘heavy snow’ one part of the jury was delaying, and I was in that part of the jury, our second pre-jury was finally over. Even though it is over, our work is not. A lot of critics and a lot of things to do.

From first pre-jury, my design is improved. 2 unit that productive and housing are protected but I designed a service kit zone between productive and housing unit. This service kit zone shaped through a wall and that wall is also defining the spaces for productive and housing units. Also, vertical circulation system of the habitation has a ‘+’ shape with the service kit zone.

According to jury member the idea was okay, but the wall should be clearer. Actually, I was trying to define it more but apparently, I couldn’t. Also, in order to focus the + shape I should add some spaces to the side. Another point was the stairs. The stair that goes through housing units and productive units was the same. There was no difference between them that’s why the one that enter the habitation can go both side even there was no place for productive.

 That areas should be improved so let’s see what will be in the last jury.

 

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Sections and Plans

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s